
1 stiklinė | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | obuoliai (didesni, rūgštesni) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
Forma ištepame aliejumi ar miltais, supilame tešlą ir kepame 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Pyragas tikrai skanus dar galima vietoj obuolių įdėti konservuotų ananasų žiedelius, bet dekit ant tešlos, kai jau supilate į formą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Citrinų pyragas
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Drezdeno tortas
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Aviečių pyragas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Pupelių chocolate brownie
-
Obuolių pyragas
-
Neapolietiškas pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Graikinių riešutų pyragas
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Obuoliai, didesni, rūgštesni,
3 vienetai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius suplakame su cukrumi (suplakti reikia labai gerai, kad pyragas būtų puresnis). Grietinėje sumaišome sodą ir įdedame į kiaušinius ir viską gerai išmaišome. Suberiame miltus ir vėl išmaišome, tada sudedame į tešlą supjaustytus obuolius.
Forma ištepame aliejumi ar miltais, supilame tešlą ir kepame 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Pyragas tikrai skanus dar galima vietoj obuolių įdėti konservuotų ananasų žiedelius, bet dekit ant tešlos, kai jau supilate į formą.
Komentarai (62)
-
Sveiki,o tai tikrai nereikia nei sviesto ar aliejaus?
2017-06-22 08:27
Telija
-
urtė
2016-11-04 13:53
labai labai skanus pyragas
-
erika
2016-09-04 12:27
Pasakiskas pyragas labai skanu ačiū už receptuką ?
-
Agne
2016-07-29 22:50
Kepiau 25 minutes, nepatikrinau ar iskepes, tai zalias buvo, teko dar kart i orkaite kist, bet skanu :D
-
Kristina
2016-05-03 11:39
Labai skanus! Pirma kai kepiau biski nesigavo tai iskart antra dariau ir gavosi super! Aciu uz receptuka greitas labai :)
-
Regina
2016-02-24 12:37
Kepiau tikrai labai skanus super
-
Donata
2016-02-12 20:59
Labai gardus
-
vilma
2016-01-26 17:15
kep[au tikrai pavyko
-
Simona
2015-12-02 18:07
As bet kokius obuolius dedu, viskas super gaunasi, pati mase iskyla, puri.. Jau ne pirma karta kepu pagal si recepta, nei karto nenusivyliau, reikia moketi gaminti ;)
-
austeja
2015-11-29 18:39
ka daryti jei neturi rugsciu obuoliu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????