4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas (formai patepti) |
200 gramų | cukrus |
200 gramų | kvietiniai miltai |
80 gramų | krakmolas (bulvių) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
400 gramų | juodieji serbentai (galima ir mažiau) |
šiek tiek | sviestas (formai patepti) |
1. Sviestą išsukti su cukrumi (geriau mikseriu).
2. Dėti kiaušinius po vieną – kaskart gerai išsukti.
3. Tada dedame krakmolą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir po truputį miltus.
Tešla turi būti puri.
4. Kepimo formą patepti sviestu. Tešlą išpilti ir išliginti. Ant viršaus dedame serbentų uogas ir šiek tiek prispaudžiame.
5.Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min., vėliau temperatūrą sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marmurinis keksas
- Šimtalapis su meile
- Aguoninis
- Obuolių „Šarlotė“
- Obuolių pyragas
- Spalvotas varškės pyragas
- Bananų pyragas
- Šimtalapis
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Karamelinis pyragas
- Apverstas pyragas su ananasais
- Karamelinis pyragas
- Niujorko pyragas
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Aguoninis pyragas
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su uogiene
Pyragas su juodaisiais serbentais
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas, formai patepti,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Krakmolas, bulvių,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Vanilinis cukrus
-
Juodieji serbentai, galima ir mažiau,
400 gramų - Sviestas, formai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviesto formai patepti
1. Sviestą išsukti su cukrumi (geriau mikseriu).
2. Dėti kiaušinius po vieną – kaskart gerai išsukti.
3. Tada dedame krakmolą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir po truputį miltus.
Tešla turi būti puri.
4. Kepimo formą patepti sviestu. Tešlą išpilti ir išliginti. Ant viršaus dedame serbentų uogas ir šiek tiek prispaudžiame.
5.Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min., vėliau temperatūrą sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
Komentarai (21)
-
Jūratė
2018-07-04 18:05
Tas pats klausymas- kodėl nuotr
Uogos apačioje?
-
Kristina
2018-06-30 16:23
Labai gavosi geras ir skanus, juodus serbentus pabarsčiau miltiniu cukrumi
-
[email protected]
2017-03-25 15:51
...
-
Alina
2016-05-22 15:34
Iskepiau, neragavau dar, bet atrodo puikiai ir gana lengvas receptukas :)
-
vile
2016-03-21 15:03
O kur dingsta sviestas.Negi su tuo gabalu tepti skardą
-
Liucija
2015-08-05 11:52
O kodel uogos formos dugne, jei ,,ant virsaus dedame serbentu uogas..."?
-
gabriele
2015-03-27 15:23
skanaus :+
-
gabriele
2015-03-27 15:22
labai skanus net gi antra karta pasidariau ir vaikams patiko:)
-
Agne
2014-09-15 16:27
Be galo skanus:))!!
-
Ingrida
2014-07-11 10:28
Išbandžiau ir aš šį receptėlį :) SUPER Gavosi toks minkštutis ir skanutis. Tik kadangi mano uogytės netyčia pateko į puodą ir išvirė, tai dėjau aš juodųjų serbentų uogienę, bet nuo to skonis tikrai nenukentėjo. Manau reikės šiandien išbandyti su braškėmis.
Ačiū už receptą. :)