
Šokoladinis pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | šokoladas (juodas) |
125 gramai | sviestas (minkštas) |
82 gramai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | kava (tamsi) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | riešutai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.
2.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (tešlos storis turėtų būti apie 2 cm), apibarstyti riešutais ir kepti iki 200° temp. įkaitintoj orkaitėj 12-15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Abrikosų pyragas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Vynuogių pyragas
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Traškius
-
Gaivus pyragas
-
Sūrūs riestainiai
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Varškės "Extazy"
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Čigonų plokštainis
-
Obuolių pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
Šokoladinis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Sviestas, minkštas,
125 gramai -
Cukrus,
82 gramai -
Kava, tamsi,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Riešutai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (tešlos storis turėtų būti apie 2 cm), apibarstyti riešutais ir kepti iki 200° temp. įkaitintoj orkaitėj 12-15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai