500 gramų | miltai |
250 gramų | margarinas |
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai (arba soda gesinta actu) |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | uogienė |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marmurinis keksas
- Šimtalapis su meile
- Aguoninis
- Obuolių „Šarlotė“
- Obuolių pyragas
- Spalvotas varškės pyragas
- Bananų pyragas
- Šimtalapis
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Karamelinis pyragas
- Apverstas pyragas su ananasais
- Karamelinis pyragas
- Niujorko pyragas
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Aguoninis pyragas
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su uogiene
Trupininis pyragas su uogiene
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
500 gramų -
Margarinas,
250 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai, arba soda gesinta actu,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.
Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!
Komentarai (29)
-
Kristina
2024-10-14 09:57
Pats tikriausias trupininis su taukais.
-
Anna
2019-03-02 13:06
Ar galima dėti rudi cukraus ,tai kad geriau margarinas ar sviestas?
-
Jurgita
2019-03-02 05:14
Viliojanciai,dadeciau truputi varskes pertepimui.
-
[email protected]
2019-03-01 23:33
Trupinių pyragas
-
Kepeja
2019-02-28 20:22
Viskas gerai,bet ir man uzkliuvo margarinas.Jei jau kepam namie ,tai naudokim tikrus produktus.Šlamšto su margarinu pilnos parduotuvės.
-
Kepeja
2019-02-28 20:17
Receptas geras,laiko patikrintas ,nu betkam
-
Domicelè Blaźevicienè
2018-12-18 06:50
Viskas super, aukstam lygij
-
Ramutė,
2018-11-21 14:22
Labai gardus , pyragas iškepė.
-
[email protected]
2018-09-14 16:44
Pyragaz
-
Www
2017-12-03 13:03
Manau su margarinu kepiniai nera sveiki, jeigu jau kept tai su tikru sviestu. Su margarinu ir blogais aliejais pilnos parduotuves visokiu kepiniu, kam tada vargt apskritai. Prisipirkai slamsto ir valgyk...