Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Vynuogių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 120 gramų | kvietiniai miltai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | soda (nugesinta) |
| 250 gramų | vynuogės (be sėklų) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Gardus medaus pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Šokoladinis gardumynas
-
Šokoladionis keksas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Ingos pyragas
-
Pyragas su obuoliais
-
Lukos obuolių pyragas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Skanus obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Apkepas „Greitukas“
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Velykinis varškės traputis
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Vynuogių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
150 gramų -
Soda, nugesinta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vynuogės, be sėklų,
250 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kotryna
2016-10-01 17:40
Geras nuostabus receptas; )
-
cobra
2012-02-17 23:42
visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
