
Jogurtinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | natūralaus jogurto |
4 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | miltai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
šiek tiek | saulėgrąžos (lukštentos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
3.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
4.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų pyragas
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Trupiniuotis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Pyragas su obuoliais
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Morkų pyragas
Jogurtinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Natūralus jogurtas,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Saulėgrąžos, lukštentos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...