Jogurtinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 250 gramų | natūralaus jogurto |
| 4 vienetai | obuoliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 mililitrų | miltai |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
| šiek tiek | saulėgrąžos (lukštentos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
3.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
4.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Žydų meduolis
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Aguoninis vyniotinis
-
Keksiukai
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Meduolis
-
Mėlynių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Braziliškas keksas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
Jogurtinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Natūralus jogurtas,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Saulėgrąžos, lukštentos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
