2 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
100 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | lazdyno riešutai |
2 pakeliai | želatina |
1 stiklinė | vyšnios (konservuotos) |
1 stiklinė | abrikosų (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | jogurtas |
80 gramų | medus |
Nupilti skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišyti su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpintą želatiną sumaišyti su jogurtu ir suplakta grietinėle. Abrikosų skystį sumaišyti su likusiu medumi ir pašildyti. Mišiniu sudrėkinti torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite vaisius ir uogas. Užtepkite dar kremo ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandom.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus tortas
- Šokoladinis tortukas
- Gaivus vyšninis želė tortas
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
- Pyragas „Sniegas“
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Sausainių tortas
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Tortas "Pavasaris"
- Sūrio tortas
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Tortas Voratinklis
- Gardus tortas
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Varškės ir šokolado tortas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Tortas "Greitukas"
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Sacher tortas Kalėdoms
- Vaflių tortas "Greitukas"
Jogurtinis tortas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Lazdyno riešutai,
100 gramų -
Želatina,
2 pakeliai -
Vyšnios, konservuotos,
1 stiklinė -
Abrikosai, konservuoti,
1 stiklinė -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Jogurtas,
100 gramų -
Medus,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Formą išklokite kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 180 0C. Kiaušinių baltymus su puse cukraus išplakti iki standžių putų, o trynius išplakti su vandeniu ir kita dalimi cukraus. Miltus sumaišyti su maltais lazdynų riešutais ir su baltymų putom sukrėsti viską į trynių masę. Kepti apie 15 minučių.
Nupilti skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišyti su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpintą želatiną sumaišyti su jogurtu ir suplakta grietinėle. Abrikosų skystį sumaišyti su likusiu medumi ir pašildyti. Mišiniu sudrėkinti torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite vaisius ir uogas. Užtepkite dar kremo ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandom.
Komentarai (4)
-
Ssss....u...d...
2016-01-11 12:23
Receptas visiska nesamone. 2 pok zelatinos 280gr kremui? Marazmas.....