Trupiniai grietinėlėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 300 gramų | sausainiai (trupiniai) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 saujos | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
2.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
3.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis tortas
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Tortas Voratinklis
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Lietinių tortas
-
Torteliai su uogomis
-
Vaisių tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Kavos tortas su migdolais
-
Medaus tortas
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Baltymų tortas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Pyragas-tortas
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Tortas "kriaušė"
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Tortas meilės dienai
Trupiniai grietinėlėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Sausainiai, trupiniai,
300 gramų -
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
