
5 vienetai | kiaušiniai (baltimų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
5 vienetai | kiaušiniai (baltimų) |
2 litrai | pienas (1/2) |
200 gramų | sviestas (kepimui) |
1 stiklinė | cukraus pudra |
šiek tiek | kokosas (drožlių) |
šiek tiek | riešutai |
1 valgomasis šaukštas | želatina (putėsiams) |
1 litras | vanduo (virintas) |
5 vienetai | kiaušiniai (baltimų) |
200 gramų | margarinas (Glajui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
1 vienetas | kiaušiniai (baltimų) |
Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvėsinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio tortas
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Tortas su šokoladu
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Tortas Voratinklis
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Švarcvoldo vyšnių tortas
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Elzaso tortas
-
Sezamo gardumynas
-
Braškių tortas
Gardus tortas

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltimų,
5 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Sviestas, kepimui
-
Kiaušiniai, baltimų,
5 vienetai -
Pienas, 1/2,
2 litrai -
Sviestas, kepimui,
200 gramų -
Cukraus pudra,
1 stiklinė - Kokosas, drožlių
- Riešutai
-
Želatina, putėsiams,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, virintas,
1 litras -
Kiaušiniai, baltimų,
5 vienetai -
Margarinas, Glajui,
200 gramų -
Kakava,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai, baltimų,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimas:
Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvėsinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS
Komentarai (3)
-
goda
2015-11-14 10:46
Labai sunkus receptas;-) Bet padariau labai skanu:-)
-
irma
2015-01-07 22:59
Puikus pyragas