Gardus tortas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai kiaušiniai (baltimų)
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek sviestas (kepimui)
5 vienetai kiaušiniai (baltimų)
2 litrai pienas (1/2)
200 gramų sviestas (kepimui)
1 stiklinė cukraus pudra
šiek tiek kokosas (drožlių)
šiek tiek riešutai
1 valgomasis šaukštas želatina (putėsiams)
1 litras vanduo (virintas)
5 vienetai kiaušiniai (baltimų)
200 gramų margarinas (Glajui)
2 arbatiniai šaukšteliai kakava
1 vienetas kiaušiniai (baltimų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Gaminimas:
Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvėsinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS

Populiariausi receptai šią savaitę

Gardus tortas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gaminimas:
Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvėsinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS

Reklama:

Komentarai (3)


  • goda 2015-11-14 10:46

    Labai sunkus receptas;-) Bet padariau labai skanu:-)


  • irma 2015-01-07 22:59

    Puikus pyragas


Daugiau receptų