Riešutinis tartas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | riešutai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | miltai |
120 gramų | sviestas |
120 gramų | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Gaminame krepšelį: sviestą išminkome su cukrumi ir beriame miltus. Tada pilame jau išplakta kiaušinį. Minkome tešlą.
2.
Į pasirinktą formą dedame plonai iškočiotą tešlą. Užlenkiame galus, kad ši nenuslystų.
3.
Kepame 150 C temperatūros orkaitėje, kol krašteliai gražiai parunda.
4.
Pakepiname riešutus.
5.
Verdame grietinėlę, cukrų ir medų, aukštame puode, nes karamelė ims putoti. Neleidžiant užvirti, paverdame apie 6 minutes.
6.
Gautą karamelę sumaišome su riešutais ir pilame į iškeptą krepšelį.
7.
Kepame orkaitėje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su kokoso pienu
- Riešutinis vaflių tortas
- Tortas „Bitutė“
- Vasariškas tortas
- Lilės tortas
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Lukos želė tortas
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Braškių tortas
- Tortas ale Tiramisu
- Gaivus mango tortas
- Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
- Mandarininis-kokosinis tortas
- Kalėdinis tortas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Nekeptas varškės tortas
- Mandarinius
- Grietinėlės pyragas
- Tortas "Rafaelo"
Riešutinis tartas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Riešutai,
1 stiklinė -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Miltai,
150 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Gaminame krepšelį: sviestą išminkome su cukrumi ir beriame miltus. Tada pilame jau išplakta kiaušinį. Minkome tešlą.
Į pasirinktą formą dedame plonai iškočiotą tešlą. Užlenkiame galus, kad ši nenuslystų.
Kepame 150 C temperatūros orkaitėje, kol krašteliai gražiai parunda.
Pakepiname riešutus.
Verdame grietinėlę, cukrų ir medų, aukštame puode, nes karamelė ims putoti. Neleidžiant užvirti, paverdame apie 6 minutes.
Gautą karamelę sumaišome su riešutais ir pilame į iškeptą krepšelį.
Kepame orkaitėje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
-
MArija
2016-04-29 22:29
Sitas mano megstamiausias
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...