Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.

Torteliai su uogomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
125 gramai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškinis tortas
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Blynų tortas
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Saldus pyragas
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
-
Tortas "Su meile..."
-
Tortas Voratinklis
-
Kakavinis Napoleonas
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Aušros želė tortas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas "Pavasaris"
-
Želė tortas
Torteliai su uogomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Linute
2017-02-05 14:50
Dulite
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...