Nekeptas serbentinis varškės tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | sausainiai (paprasti) |
80 gramų | sviestas |
200 gramų | varškė |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
200 mililitrų | sultys (raudonų serbentų) |
5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
2.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
3.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
4.
Papuošti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Graikų pyragas
- Tortas Voratinklis
- Tortas su karamele
- Angliškas tortas
- Nekeptas varškės tortas
- Medaus tortas
- Gaivus vyšninis želė tortas
- Dietiškas torčiukas
- Mandarininis-kokosinis tortas
- Pyragas su varškės įdaru
- Tortas "Su meile..."
- Tortas "kriaušė"
- Tortas su braškėmis
- Tortas Napoleonas
- Arbūzų tortas
- Pyragas-tortas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Gardus tortas
Nekeptas serbentinis varškės tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausainiai, paprasti,
200 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, raudonų serbentų,
200 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
Papuošti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...