
36 vienetai | oreo sausainių |
1 kilogramas | varškės sūris |
1 stiklinė | pienas (šiltas) |
1 stiklinė | cukrus |
75 gramai | sviestas (lydytas) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (esencija) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Saldus pyragas
-
Aguoninis tortas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Baltymų tortas
-
Sausainių tortas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Grietinėlės pyragas
-
Medaus tortukas
-
Blynų tortas
-
Tortas "Grietinė"
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Tortas su mangais
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Kalėdinis tortas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
Nekeptas oreo tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Oreo sausainiai,
36 vienetai -
Varškės sūris,
1 kilogramas -
Pienas, šiltas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Sviestas, lydytas,
75 gramai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilė, esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus 36 OREO sausainius perskelti per pusę ir su peiliu atskirti baltą kremą ir sudėti į dubenį, o sausainius į atskirą dubenį.
Atskirtus sausainius sutrupinti, kol nebebus jokių gabaliukų. Aš sudėjau į virtuvinį kombainą ir susmulkinau. Atsidėti daugiau nei pusę smulkintų sausainių. Išlydytą sviestą supilti į atsidėtus sausainius. Išmaišyti. Gautą masę sudėti į apvalią kepimo skardą. Sulyginti šaukštu.
Puodą storu dugnu uždėti ant silpnos ugnies ir sudėti varškės sūrį, supilti cukrų, oreo sausainių baltą kremą, vanilės ekstraktą. Želatiną sudėti į šiltą pieną. Pieną su želatina supilti į varškės sūrio masę. Išmaišyti. Pradėjus masei virti, ją išjungti palaikyti 1 - 3 minutes ir supilti ant išklotos sausainių su sviestu masės. Sulyginti šaukštu.
Likusius OREO sausainius suberti į miltų sijoklį ir užbarstyti ant viso torto viršaus.
Laikyti šaltai bent 3 - 4 valandas. Skanaus!