Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.

Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai | napaleono lakštai |
500 gramų | varškė |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | uogienė ((spanguolių)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Sūrio tortas
-
Saldus pyragas
-
Tortas "Rafaelo"
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Jogurtinis tortas
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Meile alsuojantis tortas
-
Tortas su braškėmis
-
Tortas su uogienės padažu
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas “Snickers”
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Tortas "Žvaigždė"
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Medaus tortas
-
Mandarinius
-
Braškinis tortas
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Napaleono lakštai,
3 vienetai -
Varškė,
500 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Pienas,
200 mililitrų -
Uogienė, (spanguolių),
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Barbora
2016-03-27 16:48
Gavosi labai skanus, gaivus ir nesaldus torciukas, ir labai sveikuoliskas nes kadangi idejau 1kg varskes ir del to truputi cukraus, be viso to buvo tiediog skysta tyrė, kuri gyvenime nebutu sustingus. Reik zelatino pridet prie originalaus recepto arba pieno nepilt.
Kita kart darysiu be pieno, su 1kg varskes ir 2 skardinem kondensuoto pieno, tikrai bus begalo skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...