Biskvitą supjaustyti dideliais kubeliais.
Sluoksniuoti biskvito gabalėlius ir braškes į formą.
Želatiną užmerkti virintame vandenyje ir išbrinkinti.
Grietinę, grietinėlę ir cukrų (galima keisti į cukraus pudrą) išplakti mikseriu.
Nekeptas tortas su braškėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 kilogramas | braškės |
| 300 gramų | biskvito |
| 500 gramų | grietinė (arba jogurtas) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% (arba pienas) |
| 3 valgomieji šaukštai | želatina |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | vanduo (virintas, atvėsintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išbrinkusią želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje ir atvėsinus supilti į išplaktą grietinę.
Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Skanaus!
Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su uogienės padažu
-
Pyragas-tortas
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Gaivus mango tortas
-
Riešutinis tartas
-
Tortukas "Gaiva"
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Obuolių tortas su varške
-
Grietinėlės tortas
-
Varškės tortas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Vaflinis pyragas
-
Angliškas tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vaflių tortas
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Tortas su kokoso pienu
-
Tortas meilės dienai
-
Kalėdinis tortas
Nekeptas tortas su braškėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Braškės,
1 kilogramas -
Biskvitas,
300 gramų -
Grietinė, arba jogurtas,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%, arba pienas,
200 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanduo, virintas, atvėsintas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biskvitą supjaustyti dideliais kubeliais.
Sluoksniuoti biskvito gabalėlius ir braškes į formą.
Želatiną užmerkti virintame vandenyje ir išbrinkinti.
Grietinę, grietinėlę ir cukrų (galima keisti į cukraus pudrą) išplakti mikseriu.Išbrinkusią želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje ir atvėsinus supilti į išplaktą grietinę.
Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
