Mandarinius
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | mascarpone sūris | |
| 250 gramų | grietinėlės, 35% | |
| 6 vienetai | mandarinai | |
| 1 stiklinė | cukraus pudra | |
| 60 mililitrų | vanduo | |
| 30 gramų | želatina | |
| Papuošimui: | ||
| 1 pakelis | šokoladas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
2.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
3.
Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.
4.
Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.
5.
Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.
6.
Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sezamo gardumynas
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Arbūzų tortas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Želė tortas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Gaivus mango tortas
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Medaus tortukas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Tortas “Snickers”
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Lietinių tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Vyšnių tortas
Mandarinius
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Mandarinai,
6 vienetai -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Vanduo,
60 mililitrų -
Želatina,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.
Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.
Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.
Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
