Tortas - Pavasarinis Napoleonas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | bemielės sluoksniuotos tešlos |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 žiupsnelis | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
2.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
3.
Iškepusius atvėsinti.
4.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
5.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
6.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
7.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
8.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Tortas "BRAŠKĖ"
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Varškės tortas
- Tortas su kokoso pienu
- Obuolių tortas su varške
- Tortas "Karamelės lašas"
- Tortas Napoleonas
- Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
- Nekeptas tortas su braškėmis
- Tortas "Vasaros prisilietimas"
- Tortas „Bitutė“
- Šokoladinis Velykų tortas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Tortas "Mozaika"
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 pakelis -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Sviestas,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Pabarstukai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Iškepusius atvėsinti.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...