
Gaivus varškės tortelaitis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų | sausainiai | |
50 gramų | slyvos (džiovintos) | |
1 saujelė | riešutai | |
90 gramų | sviestas | |
200 gramų | varškė (trinta ) | |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
1 vienetas | citrinos | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
3 valgomieji šaukštai | želatina | |
2 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ | |
200 gramų | braškės | |
Papuošimui: | ||
150 gramų | vaisiai | |
150 gramų | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
2.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
3.
Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
4.
Pastatyti į šaldytuvą.
5.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietiškas torčiukas
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Tortas Napoleonas
-
Gaivus mango tortas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Tortas "kriaušė"
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Tortas "Mozaika"
-
Tortas su mangais
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Aguoninis tortas
-
Šokoladinis Velykų tortas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Tortas ale Tiramisu
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
Gaivus varškės tortelaitis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sausainiai,
150 gramų -
Slyvos, džiovintos,
50 gramų -
Riešutai,
1 saujelė -
Sviestas,
90 gramų -
Varškė, trinta ,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
500 mililitrų -
Citrinos,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Želės cukrus „Multi“,
2 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vaisiai,
150 gramų -
Uogos,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
Pastatyti į šaldytuvą.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...