
Gaivus varškės tortelaitis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų | sausainiai | |
50 gramų | slyvos (džiovintos) | |
1 saujelė | riešutai | |
90 gramų | sviestas | |
200 gramų | varškė (trinta ) | |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
1 vienetas | citrinos | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
3 valgomieji šaukštai | želatina | |
2 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ | |
200 gramų | braškės | |
Papuošimui: | ||
150 gramų | vaisiai | |
150 gramų | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
2.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
3.
Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
4.
Pastatyti į šaldytuvą.
5.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Tortas „Bitutė“
-
Varškės tortas
-
Šokoladinis tortukas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Tortas "kriaušė"
-
Tortas mažyliams
-
Jogurtinis tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Blynų tortas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Braškių tortas
-
Kavos tortas su migdolais
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
Gaivus varškės tortelaitis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sausainiai,
150 gramų -
Slyvos, džiovintos,
50 gramų -
Riešutai,
1 saujelė -
Sviestas,
90 gramų -
Varškė, trinta ,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
500 mililitrų -
Citrinos,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Želės cukrus „Multi“,
2 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vaisiai,
150 gramų -
Uogos,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
Pastatyti į šaldytuvą.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...