Migdolinis vyšnių tortas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
750 gramų | vyšnios |
1.5 stiklinės | miltai |
150 gramų | maltų migdolų |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | želė (vyšnių) |
0.5 stiklinės | cukrus |
šiek tiek | kiaušiniai ((trynys)) |
šiek tiek | gvazdikėliai (malti) |
šiek tiek | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos, gvazdikėlių, cukrų, cinamono ir migdolų. Sudėkite kapotą sviestą, trynį ir viską gerai išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
2.
Tada iškočiokite 1/2 cm storio lakštą ir įdėkite jį į kepimo popieriumi ar folija išklotą torto formą. Palikite apie 2 cm aukščio kraštelį, o tešlos perteklių nupjaukite.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Pagrindą kepkite 25 minutes. Tada atvėsinkite.
4.
Paruoškite želę, kaip nurodyta ant pakelio. Ant torto sudėkite vyšnias (bus skaniau, jei prieš tai iš vyšnių išimsite kauliukus) ir užpilkite ant jų želę. Tortą valandą palaikykite šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus pyragas
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Nekeptas sausainių tortas
- Kopūstų tortas
- Vyšnių tortas
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Avietinis tortas
- Tortas su kokoso pienu
- Mėgstamiausias pyragas
- Grietinėlės tortas
- Sacher tortas Kalėdoms
- Tortas su uogienės padažu
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Pyragas su varškės įdaru
- Tortas ale Tiramisu
- Trupiniai grietinėlėje
- Torteliai su uogomis
- Nugos tortas
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Sūrio desertas
Migdolinis vyšnių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vyšnios,
750 gramų -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Malti migdolai,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Želė, vyšnių
-
Cukrus,
0.5 stiklinės - Kiaušiniai, (trynys)
- Gvazdikėliai, malti
- Cinamonas
-
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos, gvazdikėlių, cukrų, cinamono ir migdolų. Sudėkite kapotą sviestą, trynį ir viską gerai išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
Tada iškočiokite 1/2 cm storio lakštą ir įdėkite jį į kepimo popieriumi ar folija išklotą torto formą. Palikite apie 2 cm aukščio kraštelį, o tešlos perteklių nupjaukite.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Pagrindą kepkite 25 minutes. Tada atvėsinkite.
Paruoškite želę, kaip nurodyta ant pakelio. Ant torto sudėkite vyšnias (bus skaniau, jei prieš tai iš vyšnių išimsite kauliukus) ir užpilkite ant jų želę. Tortą valandą palaikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...