200 gramų | sviestas |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
3 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 pakelis | tešla (sluoksniuota) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mano Napaleonas
- Kakavinis Napoleonas
- Rosanos skruzdėlynas
- Grietinėlės tortas
- Sūrio desertas
- Naminis Raffaello tortas
- Kopūstų tortas
- Tortas „Bitutė“
- Tortas "Grietinė"
- Vaflių tortas
- Tortas su braškėmis
- Mandarinius
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Tortas-vyniotinis
- Sausainių tortas
- Kavos tortas su migdolais
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Šokoladinis tortukas
- Tortas mažyliams
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
200 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Vanilinis cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Tešla, sluoksniuota,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute, kad labai nesipūstų.
Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
Į torto formą įdedame maistinę plėvelę, tada sluoksniuojame lakštus su kremu. Kadangi jis trapus, tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai.
Komentarai (12)
-
Ada
2018-12-29 19:37
Aš ant pertepimo išdelioju šaldytų spanguolių,labai gaivu
-
Lina
2018-11-24 02:18
Gyvenu uzsieny ir pas mus sluoksniuota tesla ( puff pastry) parduodama 6 kvadratiniai lakstai vienam poke ( viso 1 kg). Pagal pateikta recepta neaisku kiek lakstu reikia tortui ir kokio mazdaug dydzio?
-
Violeta
2017-12-15 11:35
I pertepima dedu smulkintu džiovintu slyvų ispaudžiu citrinos ipilu truputi brendžio. Kas ragavo visiem patiko
-
Violeta
2017-12-13 15:06
Skaniau kai kelis sluoksnius sutepi su uogiene. Nes reikia truputi ruksteles.
-
Lisa
2017-12-10 02:55
Uogienes vietoij citrinos
-
Egle
2017-12-09 16:21
Skanu
-
Vaida
2015-12-29 02:13
O koki sviesta geriau naudoti???
-
zivile
2015-12-08 21:32
Butinai reikia slakelio rugsteles ar isspaustu citrinos sulciu,nes kitaip labai saldu bus,o siaip labai skanus tortukas,verta issikept.
-
Ingrida
2015-12-08 20:00
O negi jokios rugsteles nereikia,ar nepersaldu gaunas,butu idomu suzinoti.
-
Jolita
2015-12-08 12:23
Iš pačių padarytos tešlos daug skanesnis