7 vienetai | vyšnios |
100 gramų | sviestas |
850 mililitrų | ananasų (konservuoti, gręžinėliais) |
200 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
300 gramų | vanilinis cukrus |
20 gramų | krakmolas |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | džemas (abrikosų) |
30 gramų | migdolai (skaldyti) |
Daugiau negu pusę pieno pakaitinti su vaniliniu cukrumi. Likusį pieną suplakti su krakmolu, supilti į karštą pieną ir šiek tiek pavirinti. Paruoštą pudingą atvėsinti, retkarčiais pamaišyti. Į drungną pudingą sudėti sviesto gabaliukus.
Ananaso griežinėlius ir vyšnias nuvarvinti sietelyje. Apatinį torto paploti aptepti džemu, uždėti antrą paploti, apšlakstyti ananasų sunka ir aptepti paruoštu kremu. Tortą palikti šaltai. Torto viršų papuošti ananaso griežinėliais bei vyšniomis, o šonus - skaldytais migdolais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaikiškas meduoliukas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Pyragas "Magdė"
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Šokoladinis tortukas
- Tortas "Vasaros prisilietimas"
- Varškės tortas
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Tortas "Žvaigždė"
- Gaivus tortukas
- Mandarininis-kokosinis tortas
- Maskarponės sūrio ir želė tortas
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Tortas "Margarita"
- Tortas su sviestiniu kremu
- Tortas "Mozaika"
- Pyragas-tortas
- Nekeptas varškės tortas
- Nekeptas serbentinis varškės tortas
- Tortas "Greitukas"
Ananasų tortas
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
7 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Ananasai, konservuoti, gręžinėliais,
850 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
300 gramų -
Krakmolas,
20 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Džemas, abrikosų,
150 gramų -
Migdolai, skaldyti,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pasverti kiaušinius su lukštais ir tiek pat likusių tešlos komponentų. Išminkyti blizgią ir tamprią tešlą, padalinti į 2 dalis ir iškočioti 2 torto papločius (24 cm skersmens). Torto papločius perkelti į riebalais išteptas kepimo formas, išlyginti ir iškepti.
Daugiau negu pusę pieno pakaitinti su vaniliniu cukrumi. Likusį pieną suplakti su krakmolu, supilti į karštą pieną ir šiek tiek pavirinti. Paruoštą pudingą atvėsinti, retkarčiais pamaišyti. Į drungną pudingą sudėti sviesto gabaliukus.
Ananaso griežinėlius ir vyšnias nuvarvinti sietelyje. Apatinį torto paploti aptepti džemu, uždėti antrą paploti, apšlakstyti ananasų sunka ir aptepti paruoštu kremu. Tortą palikti šaltai. Torto viršų papuošti ananaso griežinėliais bei vyšniomis, o šonus - skaldytais migdolais.