
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | cukrus |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
šiek tiek | džemas |
400 gramų | varškė |
4 valgomieji šaukštai | želatina |
0.5 stiklinės | pienas |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | citrinos (reikalingos sultys ir žievelė) |
Į miltus suberti krakmolą, persijoti ir suberti į masę.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Ją išpilti plonu sluoksniu ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir iškepti.
Kepinį išversti ant drobės, viršų aptepti džemu.
Prilaikant drobę, kepinį susukti standžiu voleliu ir padėti šaltai.
Kremui: varškę ištrinti su cukrumi ir tryniais. Želatiną ištirpinti, sumaišyti su pienu ir supilti į varškę. Pabaigoje supilti citrinos sultis ir suberti žieveles. Gerai išmaišyti.
Formą iškloti supjaustytomis vyniotinio riekutėmis ir užpilti kremu. Gerai atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant išversti į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Aušros želė tortas
-
Sezamo gardumynas
-
Gaivus mango tortas
-
Tortas "Žozefina"
-
Grietinėlės tortas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Lukos želė tortas
-
Trijų pienų tortas
-
Tortas su karamele
-
Braškinis tortas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Tortas "Su meile..."
-
Kalėdinis tortas
-
Aistės jogurto pyragas
Tortas-vyniotinis

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Džemas
-
Varškė,
400 gramų -
Želatina,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Citrinos, reikalingos sultys ir žievelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Trynius išsukti su cukrumi, iki purumo.
Į miltus suberti krakmolą, persijoti ir suberti į masę.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Ją išpilti plonu sluoksniu ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir iškepti.
Kepinį išversti ant drobės, viršų aptepti džemu.
Prilaikant drobę, kepinį susukti standžiu voleliu ir padėti šaltai.
Kremui: varškę ištrinti su cukrumi ir tryniais. Želatiną ištirpinti, sumaišyti su pienu ir supilti į varškę. Pabaigoje supilti citrinos sultis ir suberti žieveles. Gerai išmaišyti.
Formą iškloti supjaustytomis vyniotinio riekutėmis ir užpilti kremu. Gerai atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant išversti į lėkštę.
Komentarai (8)
-
aurija
2016-03-15 10:57
ismok pirma gerai paaiskint paskui rasyk
-
lina
2016-02-20 14:13
Mmmmm
-
ieva
2013-11-04 19:11
pieva
-
tai kada
2013-10-20 08:03
pertepti,ir kam dar trys tryniai?