Miltus, šaltą sviestą ir cukrų sutrinti iki trupinukų, ir minkyti į tešlos kamuolį (jei reikia, įpilti truputį šalto vandens).
Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.
Šaltas tortukas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | spelta šviesūs miltai | |
150 gramų | sviestas | |
150 gramų | cukrus | |
1 pakelis | želė | |
Įdarui: | ||
500 gramų | varškė | |
150 gramų | cukrus | |
250 gramų | grietinė | |
3 valgomieji šaukštai | želatina | |
9 valgomieji šaukštai | vanduo | |
100 gramų | želė saldainių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną išbrinkyti vandenyje, pašildyti ir ištirpinti.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.
3.
Iškeptą pagrindą atvėsinti, supilti varškės masę, sumaišytą su želė saldainiais.
Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!
Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Migdolinis vyšnių tortas
- Saldus pyragas
- Graikų pyragas
- Nekeptas varškės tortas
- Medaus tortukas
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Pyragas-tortas
- Sezamo gardumynas
- Tortas su konservuotais persikais
- Tortas "Su meile..."
- Nekeptas varškės tortas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Gaivus tortukas
- Tortas "BRAŠKĖ"
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Kalėdinis tortas
- Tortukas "Gaiva"
- Varškės tortas
Šaltas tortukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta šviesūs miltai ,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Želė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
500 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
9 valgomieji šaukštai -
Želė saldainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, šaltą sviestą ir cukrų sutrinti iki trupinukų, ir minkyti į tešlos kamuolį (jei reikia, įpilti truputį šalto vandens).
Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.Želatiną išbrinkyti vandenyje, pašildyti ir ištirpinti.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.Iškeptą pagrindą atvėsinti, supilti varškės masę, sumaišytą su želė saldainiais.
Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...