Sviestą ištirpinti.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.

Nekeptas varškės tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | sausainiai |
200 gramų | sviestas |
600 gramų | varškė |
30 gramų | želatina |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | kokoso drožlės |
3 vienetai | bananai |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
3.
Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.
4.
Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių tortas
-
Torteliai su uogomis
-
Pyragas „Sniegas“
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Pyragas "Magdė"
-
Medaus tortas
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Sūrio desertas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Tortas-vyniotinis
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Sūrio pyragas
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Lilės tortas
-
Tortas meilės dienai
-
Nekeptas oreo tortas
-
Tortas ale Tiramisu
-
Tortas Napoleonas
Nekeptas varškės tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sausainiai,
250 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
600 gramų -
Želatina,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Kokoso drožlės,
100 gramų -
Bananai,
3 vienetai -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...