
400 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
6 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | sviestas |
2 stiklinės | cukrus |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 litras | pienas |
2 valgomieji šaukštai | romas |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
Iš atšaldytos tešlos kočiojame 3-4 mm storio lakštus ir apipjauname kraštus, suteikdami jiems norimą formą. 3/4 tešlos sunaudojame dideliams trikampiams, o 1/4 - mažiems. Lakštus subadome šakute ir iškepame 150°-170°C temperatūroje.
Į praaušusį kremą įmaišome likusį sviestą, po vieną kiaušinį, suberiame vanilės cukrų ir supilame romą.
Kremu pertepame iškeptus lakštus, aptepame viršų ir šonus.
Tortą apibarstome trupiniais.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Lukos želė tortas
-
Baltymų tortas
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Pyragas "Magdė"
-
Morkų tortas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Šokoladinis tortas
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Tortas Napoleonas
-
Pascha
-
Gardus tortas
-
Medaus tortukas
-
Aguoninis tortas
-
Angliškas tortas
Mano Napaleonas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
400 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Sviestas,
400 gramų -
Cukrus,
2 stiklinės -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 litras -
Romas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą burokine tarka sutarkuojame į miltus, supilame pieną ir lengvai išmaišome tešlą. 2 val. ją laikome šaltai.
Iš atšaldytos tešlos kočiojame 3-4 mm storio lakštus ir apipjauname kraštus, suteikdami jiems norimą formą. 3/4 tešlos sunaudojame dideliams trikampiams, o 1/4 - mažiems. Lakštus subadome šakute ir iškepame 150°-170°C temperatūroje.Kremui puode užverdame pieną, cukrų ir 200 g sviesto. Kaitindami ant mažos ugnies ir nuolat maišydami suberiame miltus.
Į praaušusį kremą įmaišome likusį sviestą, po vieną kiaušinį, suberiame vanilės cukrų ir supilame romą.
Kremu pertepame iškeptus lakštus, aptepame viršų ir šonus.
Tortą apibarstome trupiniais.
Skanaus
Komentarai (2)
-
xxl
2015-01-15 21:42
Neeee nebutinas ka tu nesuprantiiii jai vaikai valgys tai kaip gali buti su ROMU
-
kristina
2014-11-02 11:27
Ar butinas romas?