
Tortas "Žvaigždė"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
7 valgomieji šaukštai | miltai (SPELTA) |
5 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 gramų | grietinė |
2 pakeliai | standiklio (grietinėlės) |
šiek tiek | cukrus (kremui, pagal skonį) |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
1 sauja | riešutai |
1 sauja | pabarstukai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
2.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
3.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
4.
Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Torteliai su uogomis
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Želė tortas
-
Braškių svajonė
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Tortas "Margarita"
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Gaivus mango tortas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Saldus pyragas
-
Medaus tortas
-
Tortas Voratinklis
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Šokoladinis Velykų tortas
-
Sūrio desertas
-
Dietiškas torčiukas
Tortas "Žvaigždė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai, SPELTA,
7 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
500 gramų -
Standiklis, grietinėlės,
2 pakeliai - Cukrus, kremui, pagal skonį
-
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
1 sauja -
Pabarstukai,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...