
6 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
200 gramų | margarinas |
300 gramų | miltai |
6 valgomieji šaukštai | kakava |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
420 gramų | grietinėlės, 35% |
125 | sūris (Filadelfijos) |
5 | cukraus pudra |
1 skardinė | vyšnios |
100 gramų | šokoladas |
250 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | likeris |
Formą tortui naudojau 28 cm. Formą išklojame kepimo popieriumi ir kepame 30 min. Iškepusius biskvitus padaliname į 4 dalis (naudojau siūlą).
1.Puode ištirpiname šokoladą, tada supilam pieną ir verdame, kol pradės tirštėti.
2. Grietinėlę išplakame kartu su cukrumi iki tirštumo. Tada įplakti Filadelfijos sūrį.
Sulaistymui naudojau vyšnių sirupą nuo vyšnių, šaukštą cukraus ir keturis šaukštus likerio.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Tortas Voratinklis
-
Tortas ale Tiramisu
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Lietinių tortas
-
Braškinis tortas
-
Medaus tortas
-
Tortas “Snickers”
-
Naminis Raffaello tortas
-
Tortas-vyniotinis
-
Šokoladinis kokosinis tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Blynų tortukas
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Lilės tortas
Tortas su šokoladu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Margarinas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Kakava,
6 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinėlė, 35%,
420 gramų -
Sūris, Filadelfijos,
125 -
Cukraus pudra,
5 -
Vyšnios,
1 skardinė -
Šokoladas,
100 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Likeris,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškepame du biskvitus iš kiaušinių, cukraus, margarino, miltų. kakavos ir kepimo miltelių.
Formą tortui naudojau 28 cm. Formą išklojame kepimo popieriumi ir kepame 30 min. Iškepusius biskvitus padaliname į 4 dalis (naudojau siūlą).Kol biskvitai vėsta gaminame šokoladinį pertepimus:
1.Puode ištirpiname šokoladą, tada supilam pieną ir verdame, kol pradės tirštėti.
2. Grietinėlę išplakame kartu su cukrumi iki tirštumo. Tada įplakti Filadelfijos sūrį.Sulaistome biskvitą, tada tepame sluoksnį grietinėlės kremo, apibarstome vyšniomis, dedame antrą biskvitą, tada - šokolado kremą, vėl - biskvitą, tada sulaistome, tada - sūrio kremą ir vyšnias ir ,galiausiai, - paskutinį biskvitą, kurį puošiame dvejais kremais.
Sulaistymui naudojau vyšnių sirupą nuo vyšnių, šaukštą cukraus ir keturis šaukštus likerio.
Skanaus.
Komentarai