![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sausainų tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 pakeliai | sausainiai | |
2 pakeliai | varškė | |
1 pakelis | sviestas (kambario temperatūros) | |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas | |
šiek tiek | citrinos žievelė | |
šiek tiek | pienas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Varškę, sviestą, sutirštintą pieną ištriname iki vientisos masės. Sudedame tarkuotą citrinos žievelę ir sumaišome viską.
2.
Imame formą, išklojame maistine plėvele.
Sausainius pamirkome į pieną, dedame į formą sluoksnį, sutepame varškes kremu, vėl sausainiai, kremas ir taip toliau kol pasibaigs produktai.
Dedame į šaldytuvą nors porai valandų.
Skanaus!
Sausainius pamirkome į pieną, dedame į formą sluoksnį, sutepame varškes kremu, vėl sausainiai, kremas ir taip toliau kol pasibaigs produktai.
Dedame į šaldytuvą nors porai valandų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbūzų tortas
-
Tortas "Bounty"
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Jogurtinis tortas
-
Medaus tortas
-
Sūrio desertas
-
Baltymų tortas
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Šokoladinis tortukas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Tortas "kriaušė"
-
Mandarinius
-
Tortas "Rafaelo"
-
Braškių svajonė
-
Kalėdinis tortas
-
Nugos tortas
-
Šokoladinis Velykų tortas
Sausainų tortas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausainiai,
2 pakeliai -
Varškė,
2 pakeliai -
Sviestas, kambario temperatūros,
1 pakelis -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Citrinos žievelė
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Uogos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę, sviestą, sutirštintą pieną ištriname iki vientisos masės. Sudedame tarkuotą citrinos žievelę ir sumaišome viską.
Imame formą, išklojame maistine plėvele.
Sausainius pamirkome į pieną, dedame į formą sluoksnį, sutepame varškes kremu, vėl sausainiai, kremas ir taip toliau kol pasibaigs produktai.
Dedame į šaldytuvą nors porai valandų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
kepeja
2017-04-11 16:44
O sausainius ar ilgai mirkyti piene?
-
[email protected]
2017-04-11 07:22
Geras
-
Vida
2017-03-13 22:05
Greitai ,skanu ir nebragu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...