
Kalėdinis tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai | bananai | |
1 vienetas | biskvito | |
2 vienetai | kremas (pakuotė) | |
1 sauja | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai | |
Sirupui: | ||
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 vienetai | citrinų sultys | |
200 mililitrų | vanduo | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | pabarstukai (pakuotė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
2.
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
3.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų tortas
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Vaisių tortas
-
Vaflių tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Medaus tortukas
-
Smaližiukas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Tortas „Bitutė“
-
Tortas su varškės kremu
-
Nekeptas oreo tortas
-
Morkų tortas
Kalėdinis tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bananai,
3 vienetai -
Biskvitas,
1 vienetas -
Kremas, pakuotė,
2 vienetai -
Vyšnios, be kauliukų,
1 sauja -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 vienetai -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pabarstukai, pakuotė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...