| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 250 gramų | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | kakava |
| 2 valgomieji šaukštai | kepimo milteliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
1 citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
1 kilogramas varškės
150 gramų sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
5 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
200 gramų juodo šokolado
migdolų drožlių
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve.
Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citrinos sultis, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
2/3 tešlos sutarkuoti į formą, sudėti visą kremą ir sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Išlydyti šokoladą ir užtepti ant pyrago viršaus užbarstyti migdolo drožlių.
P.S. Galima ką nors nupiešti ar užrašyti.
Skanaus! :D
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Bounty"
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Kopūstų tortas
-
Želė tortas
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Tortas Napoleonas
-
Braškių tortas
-
Jogurtinis tortas
-
Tortas ale Tiramisu
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Naminis Raffaello tortas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Tortas su varškės kremu
-
Tortas "Žozefina"
-
Gaivus mango tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Mano Napaleonas
Šokoladinis varškės pyragas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sviestas,
250 gramų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kremui:
1 citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
1 kilogramas varškės
150 gramų sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
5 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
200 gramų juodo šokolado
migdolų drožlių
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve.
Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citrinos sultis, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
2/3 tešlos sutarkuoti į formą, sudėti visą kremą ir sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Išlydyti šokoladą ir užtepti ant pyrago viršaus užbarstyti migdolo drožlių.
P.S. Galima ką nors nupiešti ar užrašyti.
Skanaus! :D
Komentarai (6)
-
Laura
2015-12-24 13:39
Su klaidom receptas parasytas.pamirso pamineti kad 250 g sviesto i pagrindo mase sudeti ☺
-
renata
2015-02-23 16:28
Rita ar tu žiopla ir nemoki skaityti parašyta, kad sviesta su pudra ištrinti pir iau receptą perskaityk tada komentuok.
-
Rita
2014-12-20 11:04
neaiskus receptas,kur ta 250 sviesta det?
-
laura
2014-04-24 19:29
Nelabai skanus
