24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.

Tortas su sviestiniu kremu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
70 gramų | kvietiniai miltai |
40 gramų | krakmolas (bulvių) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
250 gramų | sviestas (minkštas) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
3 valgomieji šaukštai | kava (pupelės) |
200 gramų | cukraus pudra |
20 gramų | migdolai (drožlės) |
16 vienetų | kava (pupelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Lukos želė tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Tortas Voratinklis
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Tortas mažyliams
-
Torteliai su uogomis
-
Tortas "Margarita"
-
Tortukas "Gaiva"
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Naminis Raffaello tortas
-
Braškių svajonė
-
Šokoladinis Velykų tortas
Tortas su sviestiniu kremu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
70 gramų -
Krakmolas, bulvių,
40 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas, minkštas,
250 gramų - Druska
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kava, pupelės,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
200 gramų -
Migdolai, drožlės,
20 gramų -
Kava, pupelės,
16 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...