
1 arbatinis šaukštelis | soda (nubrauktas) |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
200 gramų | margarinas |
1 vienetas | grietinė (indelis) |
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Sezamo gardumynas
-
Smaližiukas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Lukos želė tortas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tortas “Snickers”
-
Tortas „Bitutė“
-
Riešutinis tartas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Tortas "kriaušė"
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Tortas "Grietinė"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
Tortas "Seklyčia"

- Paruošimo laikas:
-
Soda, nubrauktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Margarinas,
200 gramų -
Grietinė, indelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Komentarai (10)
-
Milda
2017-03-11 16:37
Kokio dydzio grietines indelis? Kokio dydzio sokolado plytele?
-
Laimis
2016-11-09 12:24
Nuo kada soda eina kaip kildinamoji medžiaga kapotos tešlos gaminyje? Šio torto recepto autorių sušaudyti reikėtų už tokį išsityčiojimą iš gaminio. Merginos, aš pats konditeris, bet šito irgi nesupratau niekaip. Kažkokia parodija, o ne gaminys gautis turėtų...
-
vija
2015-01-12 20:15
aš tai viską supratau , visai lengva čia ;)
-
gene
2014-01-11 20:08
kas kepa tortus ,supranta,bet tai nera tikrasisreceptas
-
aida
2013-06-07 16:09
tokio recepto autoriu tiesiog reiktu istrint is google.Prastesnio recepto apibudinimo nesu skaiciusi.Kiek kepti,kaip kepti,kokiu kremu pertepti.....
-
aiste
2011-05-15 22:51
nu tikrai nieko nepaaiskinta placiau :-p
-
kristina
2011-02-26 17:48
jau paaiskinimas nieko nesupratau:(((, o kaip krema daryt?
-
as
2010-03-24 18:54
kiek laiko lakstus kept..kokioj temperaturoj?