Dietiškas torčiukas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 1 litras | jogurtas |
| 150 gramų | miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 70 mililitrų | vanduo |
| 50 gramų | cukrus |
| 30 gramų | želatina |
| 25 mililitrai | sultys |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
2.
Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.
3.
Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.
4.
Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.
5.
Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.
6.
Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su varškės kremu
-
Kopūstų tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Dietiškas torčiukas
-
Gaivus tortukas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Gaivus mango tortas
-
Pascha
-
Varškės tortas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Vasariškas tortas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Braškinis tortas
-
Gaivus vyšninis želė tortas
-
Tortas-vyniotinis
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Tortas mažyliams
-
Torčiukas "vaikučiukas"
Dietiškas torčiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jogurtas,
1 litras -
Miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanduo,
70 mililitrų -
Cukrus,
50 gramų -
Želatina,
30 gramų -
Sultys,
25 mililitrai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.
Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.
Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.
Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.
Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai