Tešlai: | ||
3 vienetai | kiaušiniai | |
125 gramai | miltai | |
100 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
2 lašai | vanilės esencijos | |
Sulaistymui: | ||
50 mililitrų | mango sulčių | |
Kremui: | ||
340 gramų | mascarpone sūris | |
300 gramų | grietinėlės, 35% | |
2 vienetai | mango | |
125 gramai | cukrus | |
125 gramai | kondensuotas pienas | |
60 gramų | vanduo | |
20 gramų | želatina | |
Papuošimui: | ||
8 riekės | vaisiai | |
1 pakelis | želė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trupiniai grietinėlėje
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Tortas su varškės kremu
- Tortas Napoleonas
- Grietinėlės tortas
- Tortas "Margarita"
- Vasaros vyšnia
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Tortas iš krekerių "Žuvytės"
- Pyragas-tortas
- Smaližiukas
- Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
- Vasariškas tortas
- Pyragas "Magdė"
- Tiramisu
- Tortas su kokoso pienu
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Rosanos skruzdėlynas
Gaivus mango tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
125 gramai -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mango sultys,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mascarpone sūris,
340 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 gramų -
Mango,
2 vienetai -
Cukrus,
125 gramai -
Kondensuotas pienas,
125 gramai -
Vanduo,
60 gramų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vaisiai,
8 riekės -
Želė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepame biskvitą: Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įlašiname vanilės 2 lašus. Beriame miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išplakame.
Biskvitą kepame 24 cm skersmens formoje, iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, 20 - 25 minutes.
Iškepta biskvitą pabadome šakute ir apliejame mango sultimis.
Gaminame mango kremą: Išplakame giretinėlę su 20 g cukraus. Maskarponės sūrį plakame su likusiu cukrumi. Gautas mases sumaišome.
Elektriniu trintuvu sutriname mangus iki tyreles. Įpilame kondensuoto pieno. Gautą tyrę pilame į grietinėles ir sūrio kremą. Viską gerai išmaišome.
Želatiną brikiname vandenyje. Truputį pašildome.
Želatiną supilame į kremą ir gerai išmaišome.
Kremą pilame ant biskivto, neišimto iš formos. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Paruošiame želė, kaip nurodyta ant pakuotes.
Ant sustingusio torto išdėstome supjaustytus vaisius.
Pilame truputį želės ir leidžiame vaisiams prikibti.
Kai vaisiai prilimpa, baigiame pilti želė ir paliekame sustingti.
Komentarai