Tortukas "Gaiva"
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
| 400 gramų | grietinė |
| 300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 3 vienetai | biskvito |
| 2 stiklinės | cukrus |
| 3 vienetai | bananai |
| 1 sauja | vynuogės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
2.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
3.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
4.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
5.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smaližiukas
-
Nekeptas serbentinis varškės tortas
-
Šokoladinis kokosinis tortas
-
Tortas su mangais
-
Graikų pyragas
-
Tiramisu tortukas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Vyšnių tortas
-
Šokoladinis tortukas
-
Tortas „Bitutė“
-
Šaltas tortukas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Braškinis tortas
-
Lietinių tortas
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Kalėdinis tortas
-
Aguoninis tortas
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
Tortukas "Gaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Grietinė,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Biskvitas,
3 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Bananai,
3 vienetai -
Vynuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
