
Tortukas "Gaiva"
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
400 gramų | grietinė |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | biskvito |
2 stiklinės | cukrus |
3 vienetai | bananai |
1 sauja | vynuogės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
2.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
3.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
4.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
5.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Saldus pyragas
-
Tortas "Su meile..."
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Vasaros vyšnia
-
Varškės tortas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Želė tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Obuolių tortas su varške
-
Aušros želė tortas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Avietinis tortas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Graikų pyragas
-
Sausainų tortas
Tortukas "Gaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Grietinė,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Biskvitas,
3 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Bananai,
3 vienetai -
Vynuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...