Iš miltų, sviesto, cukraus pudros, kiaušinio trynio ir druskos užminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir įdėti valandai į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos iškočioti skritulį ir juo iškloti sviestu pateptą kepimo formą. Tešlą subadyti šakute, paskleisti uogas.
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaušinių trynių |
250 gramų | miltai |
150 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | cukraus pudra |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
300 gramų | rikotos |
1 stiklinė | gervuogės |
1 pakelis | pudingas (vanilinis) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Rikotą ištrinti su cukrumi, pudingo milteliais ir citrinų sultimis. Sudėti plaktą grietinėlę ir atsargiai išmaišyti.
3.
Sūrio masę sukrėsti ant tešlos su uogomis, paviršių išlyginti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešrelės tešloje
- Lengvas pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Svogūnų pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Norvegiška tuno pynė
- Džiovintų vaisių pyragas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Tuno pyragas su majonezu
- Pascha
- Citrinų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Napoleonas
- Obuolių pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Greitas varškės apkepas
- Obuolių pyragas su džemu
- Varškės pyragas
- Tikrasis šimtalapis
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušinių tryniai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
150 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Rikota,
300 gramų -
Gervuogės,
1 stiklinė -
Pudingas, vanilinis,
1 pakelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto, cukraus pudros, kiaušinio trynio ir druskos užminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir įdėti valandai į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos iškočioti skritulį ir juo iškloti sviestu pateptą kepimo formą. Tešlą subadyti šakute, paskleisti uogas.Rikotą ištrinti su cukrumi, pudingo milteliais ir citrinų sultimis. Sudėti plaktą grietinėlę ir atsargiai išmaišyti.
Sūrio masę sukrėsti ant tešlos su uogomis, paviršių išlyginti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...