Iš miltų, sviesto, cukraus pudros, kiaušinio trynio ir druskos užminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir įdėti valandai į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos iškočioti skritulį ir juo iškloti sviestu pateptą kepimo formą. Tešlą subadyti šakute, paskleisti uogas.

Sūrio plokštainis su gervuogėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaušinių trynių |
250 gramų | miltai |
150 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | cukraus pudra |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
300 gramų | rikotos |
1 stiklinė | gervuogės |
1 pakelis | pudingas (vanilinis) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Rikotą ištrinti su cukrumi, pudingo milteliais ir citrinų sultimis. Sudėti plaktą grietinėlę ir atsargiai išmaišyti.
3.
Sūrio masę sukrėsti ant tešlos su uogomis, paviršių išlyginti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis biskvitas
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Pyragas su varške
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Braškių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Dešrelių pynė
-
Šimtalapis su razinomis
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Bananų pyragas
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Astos obuolių pyragas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Varškės pyragas
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušinių tryniai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
150 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Rikota,
300 gramų -
Gervuogės,
1 stiklinė -
Pudingas, vanilinis,
1 pakelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto, cukraus pudros, kiaušinio trynio ir druskos užminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir įdėti valandai į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos iškočioti skritulį ir juo iškloti sviestu pateptą kepimo formą. Tešlą subadyti šakute, paskleisti uogas.Rikotą ištrinti su cukrumi, pudingo milteliais ir citrinų sultimis. Sudėti plaktą grietinėlę ir atsargiai išmaišyti.
Sūrio masę sukrėsti ant tešlos su uogomis, paviršių išlyginti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...