Obuolių pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 75 gramai | cukraus pudra | |
| 100 gramų | sviestas (minkštas) | |
| 3 vienetai | kiaušiniai | |
| 60 gramų | miltai | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
| 3 vienetai | obuoliai (dideli) | |
| Viršui: | ||
| 100 gramų | riešutai ((naudojau žemės)) | |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
2.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
3.
Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Gardus medaus pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Šokoladinis gardumynas
-
Šokoladionis keksas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Ingos pyragas
-
Pyragas su obuoliais
-
Lukos obuolių pyragas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Skanus obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Apkepas „Greitukas“
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Velykinis varškės traputis
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Obuolių pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukraus pudra,
75 gramai -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Obuoliai, dideli,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Riešutai, (naudojau žemės),
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
