Obuolių ir spanguolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 360 gramų | miltai |
| 270 gramų | cukrus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | obuolienės |
| 1 sauja | spanguolės |
| 1 vienetas | apelsinų žievelės |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Orkaitė – 180 C temp.
2.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
3.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
4.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis diena-naktis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Paprastasis keksas
-
Bananų pyragas
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Kokosinis pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Šokoladinis keksas
-
Gaivus tortukas
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Karamelinis pyragas
-
Moliūginis varškės pyragas
Obuolių ir spanguolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
360 gramų -
Cukrus,
270 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuolienė,
1 stiklinė -
Spanguolės,
1 sauja -
Apelsinų žievelė,
1 vienetas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė – 180 C temp.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
