
Lukos obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Danutės varškės pyragas
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Trupininis pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Obuolių pyragas
-
Skanus obuolių pyragas
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Citrininis varškės pyragas
-
Rausvas tortas
-
Elzaso tortas
-
A la Brownie
-
Kaimiškas pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Neapolietiškas pyragas
Lukos obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...