Taukus sukite dėdami po keletą šaukštų miltų ir po truputį pildami vandenį.
Išminkykite tešlą. Ją atšaldykite ir padalinkite į 2 dalis.
Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vieną dalį tešlos iškočiokite ir įtieskite į skardą. Ant tešlos sudėkite supjaustytus obuolius, apibarstykite juos 0,5 stiklinės cukraus, cinamonu ir uždėkite kitą iškočiotą tešlos dalį. Užlankstykite kraštus, tešlą subadykite šakute, patepkite išplaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi. Du obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sudėkite po keturias, pavilgykite cukrumi ir uždėkite ant pyrago. Pabarstykite cinamonu ir kepkite orkaitėje apie 40 min.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą supjaustykite gabaliukais.

Ūkininkų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 stiklinės | vanduo |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
10 vienetų | obuoliai |
1 stiklinė | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Vyniotinis su varške
-
Rabarbarų pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Kokosinis pyragas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas - naikintuvas
-
Trupinių skanėstas
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Jogurtinis pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Balta sluoksniuota duona
-
Džiovintų vaisių pyragas
Ūkininkų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
250 gramų -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Obuoliai,
10 vienetų -
Cukrus,
1 stiklinė - Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taukus sukite dėdami po keletą šaukštų miltų ir po truputį pildami vandenį.
Išminkykite tešlą. Ją atšaldykite ir padalinkite į 2 dalis.
Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vieną dalį tešlos iškočiokite ir įtieskite į skardą. Ant tešlos sudėkite supjaustytus obuolius, apibarstykite juos 0,5 stiklinės cukraus, cinamonu ir uždėkite kitą iškočiotą tešlos dalį. Užlankstykite kraštus, tešlą subadykite šakute, patepkite išplaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi. Du obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sudėkite po keturias, pavilgykite cukrumi ir uždėkite ant pyrago. Pabarstykite cinamonu ir kepkite orkaitėje apie 40 min.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą supjaustykite gabaliukais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...