Taukus sukite dėdami po keletą šaukštų miltų ir po truputį pildami vandenį.
Išminkykite tešlą. Ją atšaldykite ir padalinkite į 2 dalis.
Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vieną dalį tešlos iškočiokite ir įtieskite į skardą. Ant tešlos sudėkite supjaustytus obuolius, apibarstykite juos 0,5 stiklinės cukraus, cinamonu ir uždėkite kitą iškočiotą tešlos dalį. Užlankstykite kraštus, tešlą subadykite šakute, patepkite išplaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi. Du obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sudėkite po keturias, pavilgykite cukrumi ir uždėkite ant pyrago. Pabarstykite cinamonu ir kepkite orkaitėje apie 40 min.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą supjaustykite gabaliukais.
Ūkininkų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 stiklinės | vanduo |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
10 vienetų | obuoliai |
1 stiklinė | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtinis pyragas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Bananų keksas
- Vyniotinis su aguonomis
- Pascha
- Morkų pyragas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Citrininis vyniotinukas su uogiene
- Aguonų pyragas su puta
- Obuolių pyragas
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Velykinė boba
- Mėgstamiausias pyragas
- Moliūginis varškės pyragas
- Drėgnas šokoladinis pyragas
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Neapolietiškas pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Margas keksas
Ūkininkų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
250 gramų -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Obuoliai,
10 vienetų -
Cukrus,
1 stiklinė - Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taukus sukite dėdami po keletą šaukštų miltų ir po truputį pildami vandenį.
Išminkykite tešlą. Ją atšaldykite ir padalinkite į 2 dalis.
Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vieną dalį tešlos iškočiokite ir įtieskite į skardą. Ant tešlos sudėkite supjaustytus obuolius, apibarstykite juos 0,5 stiklinės cukraus, cinamonu ir uždėkite kitą iškočiotą tešlos dalį. Užlankstykite kraštus, tešlą subadykite šakute, patepkite išplaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi. Du obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sudėkite po keturias, pavilgykite cukrumi ir uždėkite ant pyrago. Pabarstykite cinamonu ir kepkite orkaitėje apie 40 min.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą supjaustykite gabaliukais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...