Dviejų sluoksnių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
70 gramų | sviestas (skardai patepti) |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
120 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | sviestas (skardai patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosinis pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Pyragas su varške
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Karolio obuolių pyragas
- Velykinė banda
- Įvairių vaisių pyragas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Mielinis kringelis
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Kondensuoto pieno keksas
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių tarta
- Morkų tortas
- Karamelinis pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Trupiniuotis
Dviejų sluoksnių pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas, skardai patepti,
70 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Sviestas, skardai patepti,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-11-27 02:56
Panasu i keksa, tik va as sausainiu idejau pamirkiusi juos piene :) paprastas pyragelis ir tiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...