Iš sviesto, baltojo cukraus, kiaušinio, vanilinio cukraus, miltų ir kepimo miltelių užmaišykite tešlą.
Sudėkite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant tešlos sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes, sumaišytas su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
Sudėkite ant kriaušių likusią tešlą.
Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.

Kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
100 gramų | sviestas (minkštas) |
175 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
220 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
4 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltas greitpyragis
-
Norvegiška tuno pynė
-
Žuvies pyragas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Saulėgrąža
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Lengvas pyragas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Trupiniuotis
-
Spanguolių biskvitas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Meduolis
-
Obuolių pyragas
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Balta sluoksniuota duona
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
Kriaušių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, rudasis,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Cukrus,
175 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
4 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš sviesto, baltojo cukraus, kiaušinio, vanilinio cukraus, miltų ir kepimo miltelių užmaišykite tešlą.
Sudėkite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant tešlos sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes, sumaišytas su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
Sudėkite ant kriaušių likusią tešlą.
Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...