
Obuolių ir aguonų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | obuoliai |
150 gramų | cukrus |
50 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių |
40 gramų | razinos |
2 | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
350 gramų | jogurtas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
2.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
3.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
4.
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
5.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Šokoladionis keksas
-
Šlapias pyragas
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Aguoninis pyragas
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Velykinė pynė
-
Sezamo gardumynas
-
Keksas "C"
-
Bananų keksas
-
Apverstas pyragas su ananasais
-
Pyragas su kukuliais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Tortas "Velykų kiaušinis"
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Morkų pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
Obuolių ir aguonų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Razinos,
40 gramų -
Kiaušiniai,
2 -
Sviestas,
50 gramų -
Jogurtas,
350 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...