Obuolių ir aguonų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | obuoliai |
| 150 gramų | cukrus |
| 50 gramų | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | avižinių dribsnių |
| 40 gramų | razinos |
| 2 | kiaušiniai |
| 50 gramų | sviestas |
| 350 gramų | jogurtas |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | aguonų |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
2.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
3.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
4.
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
5.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Saldus pyragas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Ūkininkų pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Pyragas su kopūstais
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Bananų keksas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Kalėdinis keksas
-
Velykinis varškės traputis
-
Obuolių pyragas
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Trupiniuotis
Obuolių ir aguonų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Razinos,
40 gramų -
Kiaušiniai,
2 -
Sviestas,
50 gramų -
Jogurtas,
350 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
