
Morkų pyragas puodelyje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 valgomieji šaukštai | miltai |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
6 valgomieji šaukštai | pienas |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirai sumaišyti visus sausus (miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius) ir skystus produktus (pieną, kiaušinį ir aliejų). Morką sutarkuoti.
2.
Tuomet skystus produktus sumaišyti su tarkuota morka, suberti sausus produktus ir viską išmaišius, supilti į puodelius.
3.
Kepti apie 3 min. mikrobangų krosnelėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Astos obuolių pyragas
-
Drezdeno tortas
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Aguoninis pyragas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Tikrasis šimtalapis
-
Kaimiškas pyragas
-
Švelnus pyragas
-
Morkų pyragas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Pyragas „Trys norai“
-
Pyragas su persikais
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Onutės šimtalapis
-
Tinginys
-
Tortas su varškės kremu
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Obuolių pyragas
Morkų pyragas puodelyje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
6 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirai sumaišyti visus sausus (miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius) ir skystus produktus (pieną, kiaušinį ir aliejų). Morką sutarkuoti.
Tuomet skystus produktus sumaišyti su tarkuota morka, suberti sausus produktus ir viską išmaišius, supilti į puodelius.
Kepti apie 3 min. mikrobangų krosnelėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai