
Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelių pynė
-
Morkų pyragas
-
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Duona su pomidorais
-
Elzaso tortas
-
Tikrasis Popiežiaus pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Cukinijų pyragas
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Pyragas su varške
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Pyragas su kopūstais
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Sūrio pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Obuolių pyragas
-
Rabarbarų pyragas
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai