
3 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | apelsinų |
370 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
300 gramų | migdolai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Tinginys su riešutais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Meduoliukas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Slyvų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Apelsininis pyragas su migdolais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Apelsinai,
3 vienetai -
Cukrus,
370 gramų -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Migdolai, malti,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Du švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį, užvirus virkite 15 min. Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Paruoštus apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele).
Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su 215 g cukraus, supilkite apelsinus ir maltus migdolus, įberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su 155 g cukraus kaitinkite tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada įdėkite susmulkintas žieveles, apipilkite iškepusį pyragą.
Komentarai (3)
-
Migdolų miltai
2017-01-04 11:32
Malti migdolai ir yra miltai (migdolų miltai).Galima nusipirkti parduotuvėse,galima patiems migdolus susimalti.
-
Įdomu...
2016-11-12 21:32
O miltų nereikia?