
Spalvotas varškės pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | varškė |
160 gramų | sviestas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
12 vienetų | vafliai (spalvoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
3.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
5.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
6.
Paliekame šaldytuve porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Tiramisu
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas „paprastutis“
-
Varškės pyragas
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Citrininis varškės pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Šokoladinis tortas
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Torteliai su uogomis
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Varškinis keksas
Spalvotas varškės pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
160 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Vafliai, spalvoti,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
Paliekame šaldytuve porai valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...