
0.75 stiklinės | miltai |
0.5 stiklinės | kakava (nesaldi) |
1 žiupsnelis | druska |
1.5 stiklinės | cukrus |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | šokoladas |
1 sauja | riešutai |
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trupininis pyragas
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Tinginių pyragas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Rabarbarų pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Abrikosų pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Tortas-vyniotinis
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Velykinė banda
-
Burokėlių pyragas
-
Karolio obuolių pyragas
-
Velykinė pynė
-
Švelnus pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Ypatingasis keksas
A la Brownie

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
3/4 stiklinės -
Kakava, nesaldi,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Šokoladas,
50 gramų -
Riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite sausus ingredientus : miltus, cukrų, kakavą, druską. Tada sudėkite sviestą, vanilę, kiaušinius ir gerai išsukite iki vientisos masės (neperplakite).
Sulaužykite plytelę šokolado ir panarinkite į masę. Taip pat galite dėti ir riešutus. Nedidelę skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba įtieskite kepimo popierių.
Supilkite tešlą. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Galima patiekti visiškai ataušusį arba šiltą su ledais, braškėmis ir riešutais.
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)
Skanaus! :)