| 0.75 stiklinės | miltai |
| 0.5 stiklinės | kakava (nesaldi) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1.5 stiklinės | cukrus |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 50 gramų | šokoladas |
| 1 sauja | riešutai |
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Kalėdinis keksas
-
Tinginys su riešutais
-
Diena ir Naktis
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Mano pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Krokodilas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Pyragas su razinomis
-
Braškių ir bananų pyragas
A la Brownie
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
3/4 stiklinės -
Kakava, nesaldi,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Šokoladas,
50 gramų -
Riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite sausus ingredientus : miltus, cukrų, kakavą, druską. Tada sudėkite sviestą, vanilę, kiaušinius ir gerai išsukite iki vientisos masės (neperplakite).
Sulaužykite plytelę šokolado ir panarinkite į masę. Taip pat galite dėti ir riešutus. Nedidelę skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba įtieskite kepimo popierių.
Supilkite tešlą. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Galima patiekti visiškai ataušusį arba šiltą su ledais, braškėmis ir riešutais.
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)
Skanaus! :)
