
Obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas |
8 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | cukrus |
25 gramai | sviestas |
3 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus ir išmaišykite vėl. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite. Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių karštyje. Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu. Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinis namelis
-
Velykų pyragas
-
Varškės "Extazy"
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Citrinų pyragas
-
Sūrio desertas
-
Lukos obuolių pyragas
-
Tortas su varškės kremu
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Šlapias pyragas
Obuolių pyragas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
2 stiklinės -
Sviestas,
25 gramai -
Obuoliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus ir išmaišykite vėl. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite. Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių karštyje. Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu. Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Marina
2011-03-31 11:38
Niam niam =) :-)
-
minduse
2009-12-12 12:26
geras receptas! patiko ;P :super:
-
Bry
2008-12-23 12:41
SkaNus pyragaAs gavOsy ... ;pP~
-
(anonimas)
2008-10-28 17:40
Išbandysiu būtinai :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...