Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Aguonų vyniotinukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 275 gramai | kvietiniai miltai |
| 125 gramai | margarinas |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| 50 gramų | medus (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Sūrio keksiukai
-
Želiniai pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Pyragėlis su uogomis
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Dieviški eklerai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Pyragas aguonėlė
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Imbieriniai keksiukai
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Margi keksiukai
-
Pyragėliai su obuoliais
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
Aguonų vyniotinukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
275 gramai -
Margarinas,
125 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Medus, skystas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2009-01-13 22:24
O KUR FOTO? :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
